Το “Καλύτερα δε Γίνεται” βυθίστηκε στο σκοτάδι και το Twitter έδωσε ρεσιτάλ

Το “Καλύτερα δε Γίνεται” βυθίστηκε στο σκοτάδι και το Twitter έδωσε ρεσιτάλ
Black out στο "Καλύτερα δε Γίνεται" glomex

Αντιμέτωπη με ένα ολιγόλεπτο black out βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παρέα του "Καλύτερα δε Γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της να ανάβουν φακούς. Η επική αντίδραση της παρουσιάστριας.

Black out σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής, με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της να βρεθούν στο σκοτάδι.

Τη στιγμή που η Ναταλία Γερμανού σχολίαζε τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Ναταλία Αργυράκη ο Μιχάλης Σαράντης, “έπεσε μαύρο” με την παρουσιάστρια να επιστρατεύει το χιούμορ της και να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο καλά διαχειρίζεται τέτοιου είδους απρόοπτα.

Τι ωραίο αυτό το black out. Είναι πολύ ρομαντικό. Καλέ δείξε μας.. Δεν πιστεύω να γυαλίζω. Εγώ θα μιλήσω“, δήλωσε η Ναταλία Γερμανού διατηρώντας την ψυχραιμία της και συνεχίζοντας κανονικά τη ροή της εκπομπής, με τους υπόλοιπους συνεργάτες της να ανάβουν τους φακούς των κινητών τους τηλεφώνων για να φωτιστούν.

Λίγο μετά ωστόσο το ρεύμα επανήλθε, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα αστεία μεταξύ τους, καθώς η ατμόσφαιρα θύμιζε… Πρωτοχρονιά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι χρήστες του Twitter οι οποίοι σχολίασαν μοναδικά το black out στον αέρα της εκπομπής.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα