Μαρία Καρλάκη: Έκαψαν το αυτοκίνητό της – “Δε θέλω να είμαι θύμα επόμενης γυναικοκτονίας”

Μαρία Καρλάκη: Έκαψαν το αυτοκίνητό της – “Δε θέλω να είμαι θύμα επόμενης γυναικοκτονίας”
Μαρία Καρλάκη instagram

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το αυτοκίνητο της Μαρίας Καρλάκη. "Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει" αναφέρει σε ανάρτησή της.

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προέβη η Μαρία Καρλάκη η οποία τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/08), ύστερα από ειδοποίηση των αρχών, ήρθε αντιμέτωπη με μια απαράδεκτη πράξη βίας καθώς άγνωστοι περιέλουσαν το αυτοκίνητό της με βενζίνη και το έκαψαν.

Η ίδια υπογράμμισε πως “Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει”.

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητό μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατεύσουν. Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει”.

“Δεν είναι τυχαίο ότι στη μέση μίας πυλωτής μόνο ένα αυτοκίνητο, εκείνο της Μαρίας Καρλάκη, ήταν εκείνο που περιλούστηκε με βενζίνη και πήρε φωτιά” ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Θωμάς Ρουκούνης.

Ο ίδιος σημείωσε πως για την υπόθεση η πυροσβεστική έχει αναλάβει την προανάκριση και διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα