Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή

Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή
Συννεφιά Eurokinissi

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις την Κυριακή. Εξασθένηση ανέμων και θερμοκρασία τοπικά στους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις λίγο πυκνότερες στα βόρεια .
  • Η θερμοκρασία έως τους 26με 28 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, κατά τόπους στα βόρεια πυκνότερες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στη νησιωτική χώρα τους 24 με 26 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά βορειοανατολικοί στα ανατολικά και νότια έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 9/10/2006 είχαμε εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη του Βόλου, με περισσότερα από 220 χιλιοστά βροχής και 450mm στη Πορταριά σε 14 ώρες από ερασιτεχνικές μετρήσεις. Ανυπολόγιστες καταστροφές στο κέντρο και σε όλο το δυτικό Πήλιο και 2 νεκροί.
  • Το 2012 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης
  • Στις 9 Οκτωβρίου 1963 στην Ιταλία Κατολίσθηση στις ιταλικές Άλπεις προκαλεί βίαιη υπερχείλιση του φράγματος Βαγιόντ με αποτέλεσμα τα νερά της τεχνητής λίμνης να κατακλύσουν την κοιλάδα του παταμού Πιάβε και να εξαφανίσουν από προσώπου γης 4 χωριά προκαλώντας το θάνατο δύο χιλιάδων ανθρώπων.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα