Καιρός: Γενικά αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Καιρός: Γενικά αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή
Ηλιοφάνεια INTIME NEWS

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά

  • Η θερμοκρασία έως τους 22 με 25 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ

 

Την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Στην Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα στα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 30/10/2003 είχαμε πλημμύρες στη Σάμο. — Το 2006 είχαμε πλημμύρες στην Εύβοια, πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο με προβλήματα στις πτήσεις. Ισχυρή καταιγίδα στο Βόλο και ανεμοστρόβιλος στην Ηλεία. — Το 2014 εμφανίστηκαν υδροσίφωνες σε Ελαφόνησο και Μάλια Ηρακλείου.

Στις 30 Οκτωβρίου 2000 O κυκλώνας Οράτια, ήταν ένα πολύ βαθύ βαρομετρικό χαμηλό στη Βόρεια Θάλασσα με εκτεταμένα μέτωπα που έπληξε κυρίως τη Βρετανία, τη βόρεια Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, τη βόρεια Γερμανία και τη νότια Σκανδιναβία Οι θυελλώδεις άνεμοι με ριπές που ξεπερνούσαν τα 170 χλμ την ώρα, οι καταρρακτώδεις βροχές και η θεόρατα κύματα στις ακτές, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές, 16 συνολικά θανάτους και παρέλυσαν τις επίγειες και αεροπορικές συγκοινωνίες. Στη Βρετανία αναφέρθηκαν και ανεμοστρόβιλοι.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα