Ζιζέλ – Μπρέιντι: Χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου – Οι φήμες για “ανύπαρκτο σεξ”

Ζιζέλ – Μπρέιντι: Χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου – Οι φήμες για “ανύπαρκτο σεξ”
Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι Charles Sykes/Invision/AP IMAGES

Δικηγόρους διαζυγίου φέρεται να έχουν προσλάβει η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι. Η υπόσχεση που δεν κράτησε ο ποδοσφαιριστής και τα δημοσιεύματα για προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή.

Διαζύγιο παίρνουν, έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου, το διάσημο super model Ζιζέλ Μπούντχεν και ο δημοφιλής παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι.

Εδώ και καιρό υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να μην τα πηγαίνει καλά, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει η πρόσφατη συνέντευξη της Ζιζέλ στο περιοδικό Elle και οι ατάκες – “καρφιά” για τον σύζυγό της. Μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει πως αισθάνεται ότι “έκανε το καθήκον της” και ότι τώρα πρέπει να επικεντρωθεί στον εαυτό της και στο μέλλον της, ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ήθελαν τους δύο τους να μένουν πλέον σε διαφορετικά σπίτια.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, το ζευγάρι φέρεται να έχει προσλάβει δικηγόρους διαζυγίου και να προχωρά με τη διαδικασία, ενώ ως κύρια αιτία του χωρισμού τους θεωρείται η απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, ωστόσο, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Παρόλα αυτά, ρεπορτάζ του Radar Online δίνει μία νέα διάσταση στους λόγους του διαζυγίου τους, αναφέροντας πως η αιτία αφορά την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή τους.

Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος. Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της”, είπε ένα άτομο του περιβάλλοντός της στην ιστοσελίδα.

Παράλληλα, μια πηγή ανέφερε στο People πως η Ζιζέλ “τελείωσε” με την προσπάθεια να κάνει τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι να λειτουργήσει και είναι έτοιμη να “προχωρήσει”. “Τελείωσε με τον γάμο τους. Ήταν στενοχωρημένη γι’ αυτό για πολύ καιρό και είναι ακόμα δύσκολο, αλλά νιώθει ότι πρέπει να προχωρήσει. Δεν πιστεύει ότι ο γάμος της μπορεί να επιδιορθωθεί”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα