Κιάρα Φεράνι: Φουλ ερωτευμένη με τον Φέντεζ – Η νέα φωτογραφία απ’ την Ίμπιζα

Κιάρα Φεράνι: Φουλ ερωτευμένη με τον Φέντεζ – Η νέα φωτογραφία απ’ την Ίμπιζα
Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ Instagram / @chiaraferragni

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ, οι οποίοι μετρούν ήδη έξι χρόνια κοινής πορείας. Η κοινή φωτογραφία που ανήρτησε η γνωστή influencer στο Instagram.

Στην Ίμπιζα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους η διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της Φέντεζ, οι οποίοι μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες μέρες τους στα social media.

Το ζευγάρι, που μετρά έξι χρόνια κοινής πορείας, είναι άκρως ερωτευμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία τους, αλλά και σε κάθε εξομολόγηση που κάνει κατά καιρός ο ένας στον άλλον με διάφορες αναρτήσεις.

Τον μεγάλο έρωτα ανάμεσά τους προδίδει και η τελευταία ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην νέα φωτογραφία που δημοσίευσε, ο γνωστός ράπερ εμφανίζεται ξαπλωμένος, ενώ η γνωστή influencer κάθεται πάνω του. Οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια και γελούν τρυφερά.

Η Ιταλίδα influencer και ο Φέντεζ γνωρίστηκαν το 2016 και παντρεύτηκαν το 2018, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Λέο και την Βιττόρια.

Η ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα