Πύρρος Δήμας: “Μπήκα στη Βουλή με τέσσερα σπίτια και βγήκα με ένα”

Πύρρος Δήμας: “Μπήκα στη Βουλή με τέσσερα σπίτια και βγήκα με ένα”
Πύρρος Δήμας Glomex

Ο Ολυμπιονίκης μίλησε για την καριέρα του στον αθλητισμό και την ενασχόλησή του με την πολιτική, μοιράστηκε ιστορίες από το παρελθόν, ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενος στην απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε την Παρασκευή (14/10) ο Ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του.

Η συγκίνηση του Πύρρου Δήμα για την απώλεια του Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Αναπόφευκτα, η συζήτηση ξεκίνησε από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Πύρρος Δήμας συγκινήθηκε, μιλώντας για τον συναθλητή του, και δάκρυσε, λέγοντας: “Όταν ξύπνησα το πρωί, έμαθα την είδηση… Είναι πολύ στενάχωρο. Μου ζήτησαν να πω δυο λόγια στην κηδεία του, αλλά δεν μπορώ να τα πω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, δυστυχώς. Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά, για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν”.

Σχολιάζοντας την συγκίνησή του, ο Πύρρος Δήμας δήλωσε: “Είμαι ευαίσθητος. Η Αναστασία έλεγε πως όσο εύκολα γελάω, τόσο κλαίω. Μπορώ να κλάψω και σε μια ταινία. Δεν είναι θέμα δύναμης. Είναι θέμα του πώς αισθάνεσαι. Και εγώ αισθάνομαι μια χαρά με τον εαυτό μου“.

Ο Πύρρος Δήμας για την ενασχόλησή του με την πολιτική

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε, επίσης, για την ενασχόλησή του με την πολιτική, λέγοντας: “Η πολιτική ήταν στα “κάτω” μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά ζήσαμε μία τοξικότητα σε μία πολύ άγρια εποχή. Δεν θα έμπαινα, αν δεν ήταν άγρια, γιατί μου αρέσουν τα δύσκολα. Η Αναστασία θα μου έλεγε όχι. Δεν θα έλεγα ναι αν δεν ήμουν στην Αμερική. Ήμουν στην Αμερική και άκουγα όλα αυτά που έλεγαν για εμάς οι ξένοι και μου γύρισε το μυαλό. Από την πολιτική κατάλαβα πως μπορείς να γίνεις ξανά ο Αλβανός, ο ντοπαρισμένος. Αλλά δεν ξέρουν όλοι αυτοί πόσα τεστ έχεις κάνει στη ζωή σου, χιλιάδες”.

Δεν κέρδισα κάτι από την πολιτική και δεν είχα να κερδίσω κάτι. Μπήκα στη Βουλή με 4 σπίτια και βγήκα με 1. Γιατί είχα την Αναστασία μετά, είχαμε τα παιδιά που σπούδαζαν στην Αμερική, είχαμε τα capital controls. Αλλά έπρεπε ο κόσμος να καταλάβει ότι μόνο αν κάτσουμε κάτω από την μπάρα, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό που είχαμε”, πρόσθεσε.

Ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια των κιλών

Μιλώντας για το βάρος του, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε πως για πολύ καιρό έτρωγε μία φέτα καρπούζι με το γεύμα του, θεωρώντας ότι ήταν μόνο νερό, ενώ ήταν τεράστιο λάθος, αφού είχε πολλή ζάχαρη. Στη συνέχεια, έτρωγε ένα λεμόνι την ημέρα για να χάσει κιλά.

“Μου φάνηκε εύκολο να γίνω ολυμπιονίκης, γιατί ήρθαν όλα πολύ φυσιολογικά, δεν με ήξερε κανείς και δεν είχα όλη αυτή την πίεση. Αυτό ήρθε μετά”, είπε μεταξύ άλλων, περιγράφοντας πώς την ίδια στιγμή που τον αποθέωναν, τον αποδομούσαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα