Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης – “Μας έχετε συγκινήσει”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης – “Μας έχετε συγκινήσει”
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που της ευχήθηκε για το μωρό που περιμένει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Τις πληροφορίες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, επιβεβαίωσε την Πέμπτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών στο περιοδικό HELLO! στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στο Instagram, για να ευχαριστήσει δημόσια όσους της ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη και το μωρό που περιμένει.

Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι, μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας. Με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Xαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα αυτό μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Δεν ξέρω, ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ” ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα