Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα on air για το GNTM – “Σώπα ρε Καγιά”

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα on air για το GNTM – “Σώπα ρε Καγιά”
Γιώργος Λιάγκας glomex

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της κριτικής επιτροπής του GNTM και συγκεκριμένα της Βίκυς Καγιά με αφορμή τα σχόλια στις διαγωνιζόμενες και την "εργαλειοποίησή της διαφορετικότητας".

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (19/09) ο νέος κύκλος του GNTM 5 στο Star και ήδη η παρουσία των πρώτων διαγωνιζόμενων μπροστά στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή, της οποίας ηγείται και πάλι η Βίκυ Καγιά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι κριτές δεν δίστασαν να διαφωνήσουν έντονα on camera και χωρίστηκαν σε στρατόπεδα όταν έπεσαν στο τραπέζι οι έννοιες “μοναδικότητα” και “diversity“, με τη συζήτηση να συνεχίζεται και στις πρωινές εκπομπές και συγκεκριμένα στο πλατό του “Πρωινού”.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη διαφωνία του για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι τέσσερις κριτές τις διαγωνιζόμενες ενώ έκανε λόγο και για “εργαλειοποίησή” τους, επιτιθέμενος στη Βίκυ Καγιά.

“Για μένα ας αλλάξουν τίτλο και ας κάνουν ‘έλα και δοκίμασε την τύχη σου στη μόδα’ και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν λες όμως “Top Model”, στο μυαλό όλων έρχεται η Δούκισσα Νομικού, η Έμιλι Ρατακόφσκι, η Ναόμι Κάμπελ κλπ […] Άλλο η ‘εργαλειοποίηση’, δηλαδή να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω. Γιατί για αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί”, δήλωσε σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε μία συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ήταν μια κοπελίτσα χθες με ξυρισμένο κεφάλι, κούκλα. Τη ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα, ή make up artist ή μοντέλο. Και λένε ‘όχι! Αν δεν είναι το όνειρο σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε’. Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή, κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή”, κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα