Bill Turnbull: Πέθανε στα 66 του ο βετεράνος παρουσιαστής του BBC

Bill Turnbull: Πέθανε στα 66 του ο βετεράνος παρουσιαστής του BBC
O Bill Turnbull Youtube

Ο γνωστός παρουσιαστής του BBC Breakfast, Bill Turnbull, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 66 ετών. Οι πρώην συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι.

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Βρετανίας έφερε η είδηση του θανάτου του Bill Turnbull. Ο πρώην παρουσιαστής του BBC Breakfast πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 66 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Μετά από μια δύσκολη μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη, ο Μπιλ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Suffolk, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του στις 31 Αυγούστου. Θα θυμόμαστε τον Μπιλ ως έναν αξιοσημείωτο παρουσιαστή που έφερε ζεστασιά και χιούμορ στα σπίτια των ανθρώπων”, τόνισε η οικογένειά του.

Ο Turnbull ήταν πολύ αγαπητός στους θεατές του Breakfast στο BBC χάρη στο ήπιο στυλ παρουσίασής του, το οποίο ταίριαζε πολύ στις πρώτες πρωινές εκπομπές.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού του BBC, παρουσίασε μαζί με τη Sian Williams, τη Susanna Reid, την Kate Silverton, τη Natasha Kaplinsky και τη Louise Minchin.

Οι πρώην συνάδελφοί του Naga Munchetty και Charlie Stayt, που παρουσίαζαν το σόου της Πέμπτης, τον αποχαιρέτισαν συγκινημένοι, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο με “εκπληκτική ενέργεια, αστείο και πανέξυπνο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα