Γλυκάνισος: Ακούστε το τραγούδι των τίτλων αρχής της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Γλυκάνισος: Ακούστε το τραγούδι των τίτλων αρχής της νέας σειράς του ΣΚΑΪ
Στιγμιότυπο από τη σειρά "Γλυκάνισος" YouTube

Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει το τραγούδι της νέας καθημερινής δραματικής σειράς "Γλυκάνισος" σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος υπογράφει συνθετικά τον “Γλυκάνισο“, σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, με ερμηνεύτρια την Βιολέτα Ίκαρη, και αποτελεί το τραγούδι των τίτλων αρχής της ομώνυμης σειράς του ΣΚΑΪ.

Ο “Γλυκάνισος” είναι ένα ethnic τραγούδι, γεμάτο.. άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου, εμπνευσμένους στίχους και μεστή ερμηνεία, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, με έντονο ελληνικό χρώμα και ερωτισμό, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς Σταύρου Ποταμάρη.

Η σειρά “Γλυκάνισος” κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 θα σκορπίζει το μεθυστικό άρωμά του στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ο έρωτας, που γεννιέται στη Λέσβο ανάμεσα στον Μυτιληνιό Στρατή και τη Σύρια πρόσφυγα Ραζάν, ξεδιπλώνεται μέσα από το σενάριο του Γιώργου Κυρίτση ενώ ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών πρωταγωνιστεί στην παραγωγή της Tanweer Productions.

Βιολέτα Ίκαρη – Γλυκάνισος

Η υπόθεση

Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΙ ο μεγάλος έρωτας δύο διαφορετικών ανθρώπων ξετυλίγεται μπροστά μας.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ρισκάρουν τα πάντα και τολμούν να ονειρευτούν. Ανάμεσα στα “πρέπει”, πόσο ελεύθεροι μπορούν να ζήσουν; Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Εύρη Σωφρωνιάδου, Χρήστος Κοντογιώργης), Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος, Μαίρη Χήναρη, Αντώνης Γιαννακός, Μπίλιω Μαρνέλη, Αθηνά Αλεξοπούλου, Νίκος Κασάπης, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Φώτης Κάραλης, Άρτεμις Ιωαννίδη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου,, Κώστας Ζωγραφόπουλος, Τάσος Καρλής, Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα