Πορεία ενάντια στην ακρίβεια στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών

Πορεία ενάντια στην ακρίβεια στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών Eurokinissi

Με τη συμμετοχή περίπου 1.000 ατόμων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η πορεία συνδικάτων και μαζικών φορέων στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών.

«Η ζωή μας δεν χωράει σε vouchers και pass. Δεν θα πληρώσουμε ξανά τα σπασμένα», «Δεν συμβιβαζόμαστε με την ακρίβεια, υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς», «Ρεύμα φθηνό για όλο το λαό», ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που κυριάρχησαν στη διαδήλωση συνδικάτων και μαζικών φορέων της Αττικής στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών το απόγευμα της Πέμπτης (15/09).

Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ στην πορεία συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών Eurokinissi

 

Φοιτητές, καθηγητές, εργατικά σωματεία, ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, συνδικαλιστικές οργανώσεις συνταξιούχων, φοιτητικοί σύλλογοι, άλλοι μαζικοί φορείς, διαδήλωσαν ενάντια στην ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε όλα τα βασικά αγαθά.

Απαιτούν «ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, πάνω από το ύψος του πληθωρισμού, κατάργηση των φόρων σε ρεύμα και φυσικό αέριο, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Επίσης, μείωση τιμών και πλαφόν στα βασικά είδη, στην ενέργεια, στα καύσιμα, διαγραφή των χρεών. Για να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και τρόφιμα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα