Σταμάτης Κραουνάκης “Τα χω κάνει όλα για τον έρωτα”

Σταμάτης Κραουνάκης “Τα χω κάνει όλα για τον έρωτα”
Σταμάτης Κραουνάκης ndp photo agency

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά μεταξύ άλλων για τον έρωτα: "Πάντα όμως στον έρωτα γίνεσαι ρεζίλι. Εγώ λέω το εξής: Κατευθείαν στα φιλιά. Μην καθυστερείτε τα φιλιά. Να πέφτουν από το πρώτο ραντεβού"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για την παιδική του ηλικία, τον έρωτα, τη θρησκεία.

Ξεκινώντας την αναδρομή στο παρελθόν του ο Σταμάτης Κραουνάκης θυμήθηκε τις βόλτες στην Πανεπιστημίου “Ερχόμασταν στα θέατρα συνέχεια. Ως παιδί ήμουν διάβολος. Ήμουν πάντα το πρόβλημα των δασκάλων. Αριστούχος και ζημιάρης. Καμιά φορά η μητέρα μου, μου έριχνε καμιά χαστούκα ή καμιά παντοφλιά, ενώ από τον πατέρα μου το μόνο χαστούκι που έχω φάει ήταν επειδή δεν ήξερα σε πόσα μέρη διαιρείται η κοιλιά του προβάτου, αλλά τελικά τις έμαθα, δεν τις ξέχασα ποτέ”.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραδέχτηκε ακόμα ότι δεν θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδιά. “Νομίζω θα ήμουν πολύ κακός γονέας. Είμαι ιδιοκτήτης, δηλαδή θα φόρτωνα σε μια ψυχή κάτι που δεν θα ήθελα να το κάνω”.


Μίλησε ακόμα για τον έρωτα, δήλωσε πως έχει ερωτευτεί τρελά. “Τα ‘χω κάνει όλα για τον έρωτα. Έχω παρακολουθήσει μέχρι κι’ άνθρωπο αλλά… τζίφος. Με πήρε είδηση. Έγινα ρεζίλι”.

“Πάντα όμως στον έρωτα γίνεσαι ρεζίλι. Εγώ λέω το εξής: Κατευθείαν στα φιλιά. Μην καθυστερείτε τα φιλιά. Να πέφτουν από το πρώτο ραντεβού”.

Μίλησε και για τη συνεργασία και σχέση του με τον Μάνο Χατζηδάκη. “Μου έμαθε δύο πράγματα πολύ σημαντικά που με ακολουθήσανε”.

“Μην περιμένεις να σε διαλέξει το κοινό, εσύ θα το διαλέξεις και το δεύτερο σπουδαίο που προσπαθώ να το τηρώ είναι πως ο επώνυμος οφείλει να διατυπώνει δημόσια αυτά που ο ανώνυμος αδυνατεί. Το ‘χω κάνει πολλές φορές αυτό, παρ’ όλα αυτά υπάρχει κόστος”.

“Πολλές φορές ξεχνάμε πράγματα. Τα ισοπεδώνουμε. Για παράδειγμα ξεχνάμε ότι ανάμεσά μας ζει η Δημουλά ή ο Σπανός που αποχαιρετήσαμε, ένας άνθρωπος που έφυγε στο μεροκάματο”.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση του με τον Θεό “Όταν αρχίζει η δική μας, μεγάλη πάλη με τον σατανά, αρχίζουμε και κυνηγάμε τον Θεό για να μας σώσει. Ενώ ο σατανάς είμαστε εμείς οι ίδιοι”

“Είχα έναν πνευματικό στο Άγιο Όρος και έχω έναν και εδώ, ο οποίος είναι πολύ κοντά μου και είναι σπουδαίος άνθρωπος και κομμουνιστής”.

Όσο για το “Φίλα με”… σύντομα κλείνει 100 παραστάσεις από εκεί που ξεκίνησε στη Σφίγγα. Εκκλησιάζουσες από 9 του μήνα κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 15 ή 16 Γενάρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα