Κυρανάκης: Στόχος της Νέας Δημοκρατίας η ισχυρή αυτοδυναμία

Κυρανάκης: Στόχος της Νέας Δημοκρατίας η ισχυρή αυτοδυναμία
Ο υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα των Αθηνών, Κώστας Κυρανάκης Eurokinissi

Ο υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα των Αθηνών, Κώστας Κυρανάκης, μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας με τα υπόλοιπα κόμματα. Τι είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την εμφάνιση του πρωθυπουργού στον τηλεόραση του Σκάι.

Στόχος μας στις εκλογές είναι η ισχυρή αυτοδυναμία, αλλά μέχρι να κλείσουν οι κάλπες τίποτα δεν είναι σίγουρο, είπε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο o υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, Κώστας Κυρανάκης.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις προοπτικές συνεργασίας, ανέφερε ότι όπως έρχονται τα μηνύματα από τα άλλα κόμματα “δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, άρα η λύση είναι εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο με απλή αναλογική”.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο κ. Κυρανάκης είπε οτι ο συνυποψήφιός του έχει ξεκαθαρίσει οτι πρόκειται για προσωπικές του απόψεις και άρα το θέμα έχει λήξει. Πρόσθεσε δε, οτι η πιστοληπτική γραμμή δεν είναι θέση της ΝΔ.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε οτι υπάρχουν κάποια κομμάτια που η κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να βελτιώσει και αυτά αφορούν: τα μακεδονικά προϊόντα, τα σχολικά βιβλία και τη διαπραγμάτευση για την ένταξη στην ΕΕ, όπου ο κ. Μητσοτάκης έχει πει πως αν συνεχιστούν οι αλυτρωτικές αναφορές, θα μπλοκάρει κάθε κεφάλαιο για την ένταξη.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Σκάι, ο κ. Κυρανάκης έκανε λόγο για ηττοπάθεια που, όπως είπε, έδειξε ο πρωθυπουργός. “Είπε ψέμματα για την οικονομία” ανέφερε και τον κατηγόρησε για υποκρισία στο θέμα της τραγωδίας στο Μάτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα