Μαίρη Χρονοπούλου: “Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω”

Μαίρη Χρονοπούλου: “Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω”
Η Μαίρη Χρονοπούλου Glomex

Ως "θρίλερ" περιέγραψε τη ζωή της η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που τη ανάγκασε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για το τροχαίο που την συγκλόνισε, τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή της, αλλά και για τον Νίκο Κούρκουλο, έκανε λόγο η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ου Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε αρχικά για πολύ σοβαρό τροχαίο, που την ανάγκασε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τη βοήθησε.

“Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δεν θα πεις τίποτα. Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω. Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντάς με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό, αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ”, είπε.

Η ηθοποιός, η οποία είναι νονά του Άλκη Κούρκουλου, αναφέρθηκε και στην μοναδική σχέση που είχε με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.“Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Η οικογένεια που δεν είχα. Πάντα μαζί. Με φρόντιζε. Είναι η πιο ισχυρή παρουσία που είχα στη ζωή μου. Είμαι ορφανή ακόμα. Ήταν το παν για μένα”, δήλωσε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για τρεις συναδέλφους της, οι οποίοι έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή της και ήταν ξεχωριστοί για την ίδια. “Τρυφερός φίλος ήταν ο Γιάννης Βόγλης, ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν καλός γείτονας. Θα ήθελα να έχω παίξει με τον Θανάση Βέγγο”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα