Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ραγδαίες εξελίξεις περιμένουν τους ήρωες της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (01/12).

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 39

Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής και προσπαθεί να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο. Η Μάρω επισκέπτεται, με τον Ζάχο, τον Λάμπρο στη φυλακή. Προσπαθεί, μάταια, να συνεφέρει τον γιο της, αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Δούκας ζητάει απ’ την Αντιγόνη να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους. Ο Τόλλιας ενημερώνει το χωριό για τη χρεωκοπία και ζητά απ’ τον Ακύλα να βρουν μια λύση. Ο Σέργιος, πάνω στον θυμό του, αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα