Θανάσης Ευθυμιάδης: Στην άκρη του γκρεμού, δίνει συγχώρεση σε Τούρκο χάκερ

Θανάσης Ευθυμιάδης: Στην άκρη του γκρεμού, δίνει συγχώρεση σε Τούρκο χάκερ
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης γράφει για τις διαπραγματεύσεις με τον Τούρκο χάκερ, περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα για την αξία της συγχώρεσης.

Σε μια ανάρτηση για την αξία της συγχώρεσης, προχώρησε πριν λίγες ώρες ο Θανάσης Ευθυμιάδης, τονίζοντας ότι μεγάλη σημασία για τον ίδιο έχει να μπορούμε να βαδίζουμε ειρηνικά, ακόμη κι όταν δεχόμαστε “πόλεμο”.

Ο ηθοποιός, που άλλαξε life style, έγινε vegan και πλέον απολαμβάνει την αξία της φύσης, αρκετά συχνά αναρτά κείμενα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να αναφερθεί στην περιπέτεια που πέρασε, όταν παραβιάστηκε ο λογαριασμός του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο ο ηθοποιός έχασε το πρώτο του προφίλ στο Instagram, όταν χάκερ από την Τουρκία κατάφερε να το παραβιάσει.

Ο ίδιος επέλεξε να μην πάρει πίσω το παλιό του προφίλ και δημιούργησε νέο λογαριασμό. Ο ηθοποιός γράφει για την εμπειρία του στα social media, για τη βοήθεια των αστυνομικών και τις διαπραγματεύσεις με τον Τούρκο χάκερ, ενώ θέλησε να περάσει και ένα σημαντικό μήνυμα για την αξία της συγχώρεσης.

Διαβάστε όσα έγραψε ο ηθοποιός:

“29/11/2020 στον τελευταίο όροφο της ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), μου έτυχε (πέτυχε) άλλη μία ωραία δοκιμασία.

Η ευγενέστατη και πανέξυπνη αστυνομικός τής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με κοιτούσε στα μάτια και περίμενε την απόφασή μου.

Ήταν σε επικοινωνία με τον Τούρκο hacker που μου είχε κλέψει το προφίλ στο instagram.

Εγώ που λίγους μήνες πριν από τότε, είχα ακόμα κινητό τηλέφωνο με κουμπιά και ήμουν ιντερνετικά αναλφάβητος, θα έπρεπε να κάνω “τεμενάδες” και να πληρώσω λύτρα στον κλέφτη του διαδικτύου.

Αν του έδινα λίγα χρήματα θα είχα πίσω το προφίλ μου με τους followers τα like κλπ.

Μόνο που ένιωσα τα μάτια των προγόνων μου να με κοιτάνε και δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ. Του έγραψα ένα μήνυμα συγχώρεσης και του ευχήθηκα να βρει μία δικιά του ζωή γεμάτη ευτυχία και έτσι να σταματήσει να κλέβει τις ζωές των άλλων.

Την ίδια στιγμή ξεκίνησα νέο προφίλ και η αστυνομικός της δίωξης έγινε η πρώτη μου follower.

(Πέπη μου, σε ευχαριστώ)

Ωραίο μάθημα γιατί κατάλαβα από νωρίς ότι τα social media είναι “αέρας”. Τη μία στιγμή νομίζεις ότι κάτι έχεις δημιουργήσει, και την άλλη στιγμή δεν έχεις τίποτα.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα