Κικίλιας: Ο Καραμανλής έφερε παράσημο και κρίθηκε εκ του αποτελέσματος

Κικίλιας: Ο Καραμανλής έφερε παράσημο και κρίθηκε εκ του αποτελέσματος
Βασίλης Κικίλιας Eurokinissi

Ο Βασίλης Κικίλιας υπερασπίστηκε πλήρως τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή στο Μακεδονικό κάνοντας λόγο για το "παράσημο του Βουκουρεστίου".

Για την αποκάλυψη της επιστολής Καραμανλή προς τον Τζορτζ Μπους μίλησε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6  και στον Βασίλη Σκουρή ο Βασίλης Κικίλιας. 

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι “ο Καραμανλής κρίνεται εκ του αποτελέσματος.. Ανασύρθηκε το θέμα με εντολή Μαξίμου, η κίνηση Καραμανλή ήταν κίνηση τακτικής και πέτυχε το παράσημο του Βουκουρεστίου. 

Ο Τσίπρας επέμεινε παρά το γεγονός ότι όλοι του έλεγαν ότι ήταν επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών. Για να κάνει τα χατίρια κάποιων ισχυρών. Το επικοινωνιακό επιτελείο του Τσίπρα βρίσκεται σε πανικό. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί σε συγκεκριμένα πράγματα. Για καμπάνια για τη Μακεδονία. Και για τα κεφάλαια της ένταξης της γειτονικής χώρας στην ΕΕ. Ολοι οι Ελληνες αναρωτιούνται τι θετικό έφερε η Συμφωνία των Πρεσπών. 

Για την επόμενη μέρα των εκλογών υπογράμμισε: “Ο κ. Τσίπρας αποδοκιμάστηκε πλήρως στις ευρωεκλογές. Δεν θα είμαστε ταξική κυβέρνηση ούτε θα ανασύρουμε εμφυλιοπολεμικές τακτικές. Μιλάμε για οριζόντια μείωση των φόρων, αύξηση των επενδύσεων, ασφάλεια, νέο πατριωτισμό. Θέλουμε αυτοδυναμία και καθαρή εντολή για να ανασάνει η μεσαία τάξη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα