Πάτρα: “Σταματήστε, δεν έχετε δίκιο και θα φανεί” λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: “Σταματήστε, δεν έχετε δίκιο και θα φανεί” λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου
Οι γονείς των τριών κοριτσιών INTIME NEWS

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, τόνισε ότι όσοι την επικρίνουν έχουν άδικο κάτι το οποίο θα αποδειχθεί στο μέλλον.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι τώρα, συνθήκες, έχει βρεθεί τις πολλές τελευταίες ημέρες στο μάτι του κυκλώνα.

Με δηλώσεις της στην εφημερίδα Πελοπόννησος η μητέρα θέλησε να απαντήσει για όλα αυτά που ακούγονται για την ίδια απαντώντας στην παρακάτω ερώτηση.

“Αν είχες μια κάμερα μπροστά σου, σε όλους αυτούς, δημοσιογράφους, αναλυτές, επιστήμονες, αλλά κυρίως στον απλό κόσμο, που σε θεωρούν ένοχη ή έμμεσα σε δείχνουν με το δάχτυλο ως παιδοκτόνο, τι θα έλεγες;”.

Η απάντηση: «Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ΄απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄έχει ζήσει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα