Φως στο Τούνελ: Το νέο ανατριχιαστικό trailer για την υπόθεση στην Πάτρα

Φως στο Τούνελ: Το νέο ανατριχιαστικό trailer για την υπόθεση στην Πάτρα
Καρέ από το trailer του Φως στο Τούνελ Instagram / @aggelikinikolouliofficial

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" θα προσπαθήσει και αυτή την Παρασκευή να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Το teaser βίντεο που ανήρτησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή (25/03) στις 23:20, στο MEGA, συνεχίζει την έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται να παρουσιάσει νέα στοιχεία και να προσπαθήσει εκ νέου να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προμηνύει καινούργιες πληροφορίες και αποκαλύψεις.

Στο βίντεο, το οποίο είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, φαίνονται οι δείκτες ενός ρολογιού, εννοώντας πως οι έρευνες είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Επίσης, ακούγονται γέλια και κραυγές μικρών παιδιών, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται μια φωτογραφία των τριών κοριτσιών με τους γονείς τους, η οποία είναι θολή και κατακόκκινη.

“Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά…”, αναγράφεται στο βίντεο.

Φως στο Τούνελ: Δείτε το trailer της Παρασκευής (25/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα