Νέα Υόρκη: Ξέφρενο πάρτι σε βαγόνι του μετρό – Χοροί σε πισίνα και άφθονο αλκοόλ

Νέα Υόρκη: Ξέφρενο πάρτι σε βαγόνι του μετρό – Χοροί σε πισίνα και άφθονο αλκοόλ
Πάρτι σε βαγόνι του μετρό Twitter

Χιλιάδες σχόλια έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο από ένα πάρτι που έγινε σε βαγόνι μετρό στην Νέα Υόρκη. Γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι χορεύουν πάνω στους επιβάτες, ενώ τους μοιράζουν αλκοόλ.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από ένα πάρτι σε βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης, όπου φαίνονται μερικές γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι να χορεύουν πάνω σε επιβάτες.

Στο βίντεο που δημοσιέυτηκε από χρήστη του Twitter, οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στο βαγόνι φαίνεται να διασκεδάζουν με τις κοπέλες, όσο αυτές χορεύουν είτε πάνω τους, είτε μέσα σε μια πισίνα.

Στη συνέχεια φαίνονται να κυλιούνται πάνω σε μια πλαστική τσουλήθρα με νερό, ενώ μοιράζουν και αλκοόλ στους επιβάτες του μετρό.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι αυτές οι εικόνες προέρχονται από βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης. Άλλοι εξοργίστηκαν με το θέαμα, επισημαίνοντας τον υγειονομικό κίνδυνο λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ κάποιοι “στεναχωρήθηκαν” που έχασαν το πάρτι.

“Η πιο χαοτική βόλτα με το τρένο που έχει γίνει ποτέ”, έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. “Αηδία”, σχολίασε κάποιος άλλος. “Αυτό είναι τόσο αηδιαστικό. Ποιος θέλει να δει αυτή την εικόνα μέσα στο δικό του τρένο;”, λέει ένας χρήστης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα