Survivor 4 – Σοφία Μαργαρίτη: “Ο Τριαντάφυλλος κυνηγούσε τις κάμερες”

Survivor 4 – Σοφία Μαργαρίτη: “Ο Τριαντάφυλλος κυνηγούσε τις κάμερες”
Survivor 4 - Η Σοφία Μαργαρίτη glomex

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 μίλησε για τις αναμνήσεις της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στον Τριαντάφυλλο και στην... αγάπη του για τις κάμερες.

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά θέλησε να κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης 24/3 η Σοφία Μαργαρίτη, “εισβάλλοντας” στη μεσημεριανή εκπομπή “Καλό μεσημεράκι”.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 μίλησε για τις αναμνήσεις της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στον Τριαντάφυλλο και στην… αγάπη του για τις κάμερες.

“Με τον Ντάφυ πέρασα φανταστικά, είναι ο ανιματέρ της παραλίας. Δεν σταματάει όμως”, είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μαργαρίτη και συνέχισε: “Είμαι τελείως άγαρμπη, ατσούμπαλη. Τον πρώτο μήνα έβλεπα τις κάμερες και κρυβόμουν. Μετά λύθηκα και έβλεπα την κάμερα και έλεγα είναι το κομοδίνο στο σαλόνι. Ο Ντάφυ δεν υπάρχει, τις κυνηγούσε τις κάμερες, το κάνει το ριάλιτι”.

“Για τον Γιώργο να πω ότι απογοητεύτηκα. Στους Μπλε είχα θέματα, δεν με βοηθούσαν, έκανα τα πάντα. Δεν μπορώ να κάτσω. Γι’ αυτό και δεν πιστεύω ότι θα καρποφορήσει η συνεργασία με τον Σαλαγκούδη που μου έταξε θέση στο δημόσιο”, είπε με χιούμορ.

“Διάβασα κάπου ότι ήταν καρμικό αυτό που έπαθα. Ήταν όντως καρμικό αυτό που μου συνέβη και πήγα στο παιχνίδι. Ή αυτό συμβαίνει ή κάποιος με μισεί θανάσιμα και με καρφώνει στα πόδια με μια κούκλα βουντού. Εκείνο που με ενδιέφερε είναι όπως μπω έτσι να βγω και να μην κάνω καμία έκπτωση στο αξιακό μου σύστημα”, κατέληξε η Σοφία Μαργαρίτη.

Survivor 4: Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα