Κορονοϊός: Η προφητική “γροθιά” της νίκης – Ο 42χρονος που βγήκε δυνατός από το ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Η προφητική “γροθιά” της νίκης – Ο 42χρονος που βγήκε δυνατός από το ΑΧΕΠΑ

Συγκινεί ο 42χρονος, Γιώργος Χαλδέζος που νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες στο ΑΧΕΠΑ, από το οποίο βγήκε υγιής και νικητής. Τα μηνύματα δύναμης και αγάπης μέσα από το νοσοκομείο. Τι λέει για τη μάχη που έδωσε.

Συγκλονίζει η ιστορία και η μαρτυρία του 42χρονου, Γιώργου Χαλδέζου, ο οποίος βγήκε νικητής από μία σκληρή μάχη δύο και πλέον εβδομάδων με τον κορονοϊό.

Ο 42χρονος είχε παρουσιάσει συμπτώματα στα τέλη Οκτωβρίου, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ για δύο εβδομάδες, με υποστήριξη οξυγόνου.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο, είχε εμφανιστεί πίσω από το παράθυρο του δωματίου του νοσοκομείου να στέλνει σινιάλα και μηνύματα αγάπης και δύναμης, με χαρακτηριστικές χειρονομίες που έδωσαν δύναμη, τόσο στον ίδιο, όσο και στον κόσμο που τον παρακολουθούσε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Πλέον, ο Γιώγος Χαλδέζος είναι υγιής, έχει βγει από το νοσοκομείο και παραμένει κλινήρης στο σπίτι του για προληπτικούς λόγους.

“Οι γιατροί μου είπαν να μείνω 10 μέρες σπίτι, προληπτικά, όχι για να μην κολλήσω. Χάρηκαν οι νοσοκόμες, οι γιατροί, ακόμη και οι καθαρίστριες στα μάτια με κοίταζαν και μου έδιναν κουράγιο. Θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Σαν ιό πίστευα ότι υπάρχει, αλλά κάποια πράγματα τα θεωρούσα κι εγώ υπερβολικά. Πλέον, αναθεωρώ”, δήλωσε λίγο αφότου βγήκε από το νοσοκομείο.

Μιλώντας στο Live News, περιέγραψε τον δικό του Γολγοθά: ‘Βλέπουμε κόσμο χωρίς προβλήματα να καταλήγει στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πού κόλλησα. Έκατσα προληπτικά στην αρχή 10 μέρες στο σπίτι με πόνους και πυρετό. Στη συνέχεια είδαμε ότι πέφτει το οξυγόνο και έτσι χρειάστηκα νοσηλεία. Έμεινα δύο εβδομάδες στο οξυγόνο. Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες που δεν θέλω να τις θυμάμαι καν. Είναι ύπουλη αρρώστια. Εκεί που λες είμαι καλά, μετά ξαναπέφτεις”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα