Χρήστος Θηβαίος: Γνωρίζοντας τον Μικρούτσικο μπήκα στη διαδικασία της δημιουργικότητάς του

Χρήστος Θηβαίος: Γνωρίζοντας τον Μικρούτσικο μπήκα στη διαδικασία της δημιουργικότητάς του
Πρόβα των Θάνου Μικρούτσικου, Χρήστου Θηβαίου και Μαριάννας Πολυχρονίδη Eurokinissi

Με αφορμή την παράσταση του Θάνου Μικρούτσικου στο Ηρώδειο, ο γνωστός καλλιτέχνης Χρήστος Θηβαίος μίλησε στην εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου". Μίλησε για μεγάλη τιμή που μπήκε "στη διαδικασία της δημιουργικότητας του Μικρούτσικου".

Για τον Θάνο Μικρούτσικο την παράσταση που θα δώσει το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Ηρώδειο και γι α το πόσο τυχερός αισθάνεται που μπήκε “στη διαδικασία της δημιουργικότητας του Θάνου” μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος, στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή Κέντρο Ελέγχου.

Όπως σημείωσε ο Χρήστος Θηβαίος, “ο Θάνος λέει πάντα πως έχεις το χρέος να καταφέρεις να αποκτήσεις το αδύνατο. Να χορέψεις, δηλαδή,  πάνω στο φτερό του καρχαρία. Και αυτό ορίζει τη νέα γενιά. Να καταφέρουν το αδύνατο κάτι που συναντώ καθημερινά”. Για τον Χρ. Θηβαίο οι νέοι έρχονται στις συναυλίες και η ” εκφορά του λόγου τους είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η ποίηση άλλωστε είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την αλήθεια. Είναι σαν να ποτίζεται συνέχεια ένα δέντρο”.

Για τον Θάνο Μικρούτσικο είπε ότι ξεχωρίζει για την αέναη μελέτη του, ενώ για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει ανέφερε: “Η μόνη αγωνία κάθε ανθρώπου από τη στιγμή που γεννιέται είναι η μάχη με τον χρόνο. Είτε το ξέρει είτε όχι. Ο Θάνος Μικρούτσικος είναι ένας μαχητής με τον χρόνο”.

Σημειώνεται ότι ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ολοκληρωμένη την δουλειά του (Σταυρός του Νότου και Γραμμές των οριζόντων) πάνω στον Νίκο Καββαδία σε μια μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 29 Ιουνίου 2019.

Συντελεστές

Ερμηνεύουν| Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Ρίτα Αντωνοπούλου

Πιάνο Ι |Θοδωρής Οικονόμου

Πιάνο ΙΙ | Μάξιμος Δράκος

Πιάνο ΙΙΙ | Θάνος Μικρούτσικος

Πνευστά | Θύμιος Παπαδόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα