Κλόε Καρντάσιαν: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και οι αντιδράσεις

Κλόε Καρντάσιαν: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και οι αντιδράσεις
Η Κλόε Καρντάσιαν πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

H Κλόε Καρντάσιαν ανέβασε ένα βίντεο για να διαφημίσει προϊόντα μακιγιάζ, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στα καλλυντικά, αφού όλοι έμειναν άφωνοι με το πόσο αγνώριστη μοιάζει.

Έντονές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα νέο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κλόε Καρντάσιαν, καθώς η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με τους χρήστες τους διαδικτύου, οι οποίοι άσκησαν κριτική στην αλλαγή αυτή, είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για τη γνωστή αδελφή των Καρντάσιανς.

H Κλόε ανέβασε το εν λόγω βίντεο για να διαφημίσει τη γιορτινή συλλογή εταιρείας μακιγιάζ, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στα καλλυντικά, αφού όλοι έμειναν άφωνοι με το πόσο αγνώριστη μοιάζει, μετά τις πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί.

Με το που δημοσίευσε το βίντεο, επικράτησε το χάος στο διαδίκτυο, με άλλους να υποστηρίζουν πως η Κλόε απλώς χρησιμοποίησε πολύ έντονα φίλτρα και άλλους να είναι σίγουροι πως έκανε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

“Τι έχεις κάνει στο πρόσωπό σου; Μοιάζεις τελείως παραμορφωμένη”, σχολίασε ένας ακόλουθός της. “Μια νέα Κλόε εμφανίστηκε σχολίασε κάποιος άλλος.

Κάποιοι άλλοι ωστόσο την υποστήριξαν. “Είναι απλώς ένα φίλτρο, παιδιά”, είπε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει σε τίποτα η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η γνωστή influencer, σε σχέση με την παλιά της εικόνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα