Τόσκας: Το πραγματικό άβατο ήταν στη Δυτική Αττική

Τόσκας: Το πραγματικό άβατο ήταν στη Δυτική Αττική
Ο Νίκος Τόσκας καλεσμένος στο News 24/7 στους 88,6

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β' Αθηνών καυτηρίασε τις εξαγγελίες της ΝΔ για την ασφάλεια και στην αστυνόμευση, απάντησε για την πυροπροστασία και τον ρόλο των ΟΤΑ, το ασφαλιστικό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορεί να υπάρξει ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

“Στη δυτική Αττική δεν έμπαιναν τα περιπολικά ή αν έμπαιναν έφευγαν πετροβολημένα, εκεί ήταν το πραγματικό άβατο” σημείωσε ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Είσαι στον Αέρα” με τον Βασίλη Σφήνα.

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ , σχολίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την ασφάλεια -θέμα το οποίο θεωρεί πρώτης προτεραιότητας η Πειραιώς- με τον κ.Τόσκα να παραθέτει νούμερα που δείχνουν μείωση της βαριάς εγκληματικότητας, με τον ίδιο να λέει πως πρόκειται “για προπαγάνδα της ΝΔ” αν και παραδέχτηκε πως έπρεπε να γίνουν ακόμη πολλά βήματα.

Απαντώντας μάλιστα στο θέμα των προσλήψεων 1.500 αστυνομικών που έχει εξαγγείλει η ΝΔ, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Υπουργός μεταρρυθμιστικής πολιτικής είχε περικόψει χιλιάδες οργανικές θέσεις από την ΕΛΑΣ, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως την ίδια περίοδο κατήργησε και την δημοτική αστυνομία με όλο το βάρος να πέφτει όλο στην ΕΛΑΣ.

Απάντησε ακόμη σε ερωτήματα για την πυροπροστασία και τον ρόλο των ΟΤΑ, το ασφαλιστικό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορεί να υπάρξει ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Δείτε όλη τη συζήτηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα