Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε από κορονοϊό με διαφορά 4 ημερών

Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε από κορονοϊό με διαφορά 4 ημερών
Στιγμιότυπο από ΜΕΘ Alexandros Michailidis / SOOC

Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας της ηλικιωμένης, δεν ενημερώθηκε ποτέ για τον θάνατο του συζύγου της.

Έφυγε από τη ζωή χθες, Παρασκευή, με διαφορά μόλις τεσσάρων ημερών από τον σύζυγό της, μία 79χρονη Βολιώτισσα. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες της ζωής της έμελλε να εξελιχθούν σε εφιάλτη για την ίδια και την οικογένειά της, όταν ο κοροναϊός τούς χτύπησε την πόρτα.

Η 79χρονη αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της, του 86χρονου απόστρατου στρατιωτικού που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες, ενώ χθες, Παρασκευή, κατέληξε και η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον, τόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι, όσο και τα παιδιά τους είχαν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ελέγχονταν τακτικά με αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests.

Ομως, όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο 86χρονος απόστρατος στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Μετέδωσε τον ιό στη νύφη του, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του.

Τα νεότερα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη νόσο και να βγουν και από την καραντίνα.

Η κόρη της 79χρονης απαρηγόρητη προτρέπει: «Εμβολιαστείτε, φοράτε μάσκες, τηρείτε αυστηρά όλα τα μέτρα». Η κηδεία της 79χρονης έγινε σήμερα, Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοιμητηρίου Πορταριάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα