Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε το Instagram του σε Ουκρανή γιατρό

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε το Instagram του σε Ουκρανή γιατρό
Ντέιβιντ Μπέκαμ AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε το instagram του σε μια γιατρό από την Ουκρανία προκειμένου να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν στα καταφύγια-μαιευτήρια.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε για ένα 24ωρο τον λογαριασμό του στο instagram σε μια γιατρό από την Ουκρανία.

Η Dr. Ιρίνα επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του αθλητή, προκειμένου να ενημερώσει για τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη εν καιρώ πολέμου.

Όταν ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο οι έγκυες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο-μαιευτήριο, ώστε να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα. Η παιδίατρος και αναισθησιολόγος Ιρίνα, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Μπέκαμ, με κοινό 71 εκατομμυρίων ακολούθων, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως πλέον η δουλειά της διαρκεί 24 ώρες το 24ωρο. “Οι πρώτες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες. Έπρεπε να μάθουμε να δουλεύουμε υπό τον θόρυβο των βομβαρδισμών”.

“Κατά πάσα πιθανότητα ρισκάρουμε τη ζωή μας, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αγαπάμε τη δουλειά μας. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές εδώ, ανησυχούμε, κλαίμε αλλά κανείς από εμάς δεν θα εγκαταλείψει” τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα