ΗΠΑ: Έπαιρναν την αστυνομία, επειδή δεν έβρισκαν χαρτί υγείας

ΗΠΑ: Έπαιρναν την αστυνομία, επειδή δεν έβρισκαν χαρτί υγείας
Χαρτί τουαλέτας στην Αμερική AP

Αστυνομικό τμήμα στο Όρεγκον των ΗΠΑ παροτρύνει τους πολίτες να μην καλούν την αστυνομία όταν ανακαλύπτουν ότι έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα χαρτιού υγείας. "Δεν μπορούμε να σας φέρουμε χαρτί υγείας", λένε οι ίδιοι.

Σύμφωνα με το USA TODAY, ένα αστυνομικό τμήμα του Όρεγκον στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει μια περίεργη κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της επιδημίας κορονοϊού. Συγκεκριμένα, πολλοί άνθρωποι καλούν τη γραμμή της αστυνομίας, 911, επειδή δεν μπορούν να προμηθευτούν από κάπου χαρτί υγείας.

Το Αστυνομικό Τμήμα υπενθύμισε στους κατοίκους της περιοχής ότι υπάρχουν πιο επείγοντα ζητήματα απ ‘ό, τι η έλλειψη χαρτιού τουαλέτας.

“Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρέπει να το κάνουμε ακόμη και αυτό”, γράφει η υπηρεσία στη σελίδα της στο Facebook νωρίς την Κυριακή το πρωί.

“Μην καλέσετε 9-1-1 μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε χαρτί υγείας. Θα επιβιώσετε χωρίς τη βοήθειά μας,” λένε οι αστυνομικοί.

Η κατάστασή έχει επιδεινωθεί όσον αφορά τις ελλείψεις χαρτιού τουαλέτας, τόσο στα μεγάλα καταστήματα όπως η Walmart, όσο και στο Amazon, το οποίο λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο για να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Σε κάθε περίπτωση, το Αστυνομικό Τμήμα συμβουλεύει τους κατοίκους να είναι εφευρετικοί και υπομονετικοί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

“Υπάρχει έλλειψη και αυτό θα περάσει. Απλά μην καλέσετε το 9-1-1. Δεν μπορούμε να σας φέρουμε χαρτί υγείας” γράφουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα