Θεοδωρικάκος: Να σταματήσει η αντιδικία με το δημόσιο και να αποζημιωθεί η οικογένεια του 11χρονου Μάριου

Θεοδωρικάκος: Να σταματήσει η αντιδικία με το δημόσιο και να αποζημιωθεί η οικογένεια του 11χρονου Μάριου
Ο άτυχος Μάριος που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα glomex

Την ανάγκη να σταματήσει η αντιδικία του δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, διαμήνυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Να σταματήσει η αντιδικία του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου στο Μενίδι, στις 8 Ιουνίου του 2017 και να αποζημιωθεί άμεσα, ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το θέμα της δικαστικής διαμάχης του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου, καθώς το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο με πρόσφατη απόφασή του, απέρριψε ομοφώνως την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου, διατηρώντας την αρχική αποζημίωση των 490.000 ευρώ για το τραγικό συμβάν, ο υπουργός τόνισε ότι πρέπει να δοθούν τα χρήματα στην οικογένεια.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η αντιδικία του ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του παιδιού. Ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι έως τώρα δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα