E-FARM: Ο ισχυρός “σύμμαχος” των Ελλήνων αγροτών έχει όνομα

E-FARM: Ο ισχυρός “σύμμαχος” των Ελλήνων αγροτών έχει όνομα

Ο αγροτικός τομέας στη χώρα μας έχει πλέον έναν ισχυρό σύμμαχο. Η E-FARM καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων παραγωγών, χωρίς κανέναν περιορισμό από γεωγραφικά σύνορα.

Η αγορά γεωργικών μηχανημάτων μέσω της E-FARM έρχεται να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για κάτι εφικτό και μάλιστα, με τον πιο απλό, οικονομικό και εγγυημένο τρόπο.

Με έδρα τη Γερμανία και συγκεκριμένα το Αμβούργο και με πάνω από 900 συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη, η E-FARM δραστηριοποιείται επτά χρόνια παγκοσμίως και έξι χρόνια στην Ελλάδα, στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, παρέχοντάς τους ακριβώς όσα χρειάζονται για μια απλούστερη, αλλά εξίσου πετυχημένη εμπειρία αγοράς αγροτικών μηχανημάτων από το εξωτερικό. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν χρήματα για να ταξιδέψουν οι ίδιοι, ώστε να δουν το μηχάνημα ή να απομακρυνθούν από τις ανάγκες εργασιών της φάρμας τους.

Πέραν της αξιοπιστίας ως προς την ποιότητα, η E-FARM προσφέρει κάτι εξίσου σημαντικό στους Έλληνες αγρότες. Κι αυτό, δεν είναι άλλο από την εύκολη επικοινωνία.

Δεν πρόκειται απλώς για μία διαδικτυακή πλατφόρμα. Μπορούν να απευθυνθούν στους προσωπικούς συμβούλους αγοράς της εταιρείας και να μιλήσουν στη γλώσσα τους. Ενδεικτικά, ο Διευθυντής Πωλήσεων της E-FARM, Φάνης Πότκας και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Πελατών Ελληνικής Αγοράς, Ξανθιάννα Γερασιμίδου, βρίσκονται στη διάθεση των πελάτων, προσφέροντάς τους την καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 211 198 9213

Οποιοσδήποτε επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της E-FARM.COM, έχει πρόσβαση στη μεγαλύτερη επιλογή μηχανών της Ευρώπης, έως και 40% φθηνότερα από την ελληνική αγορά και με τη δυνατότητα τεχνικού ελέγχου, σε αποκλειστική συνεργασία με την DEKRA, το αντίστοιχο ΚΤΕΟ της Γερμανίας.


Παράλληλα, προσφέρονται υπηρεσίες μεταφοράς και ελέγχου εγγράφων και εγγύησης. Χάρη στην E-FARM, η διαδικασία είναι απλή. Μόλις ολοκληρωθεί η ενδελεχής επιθεώρηση, αποστέλλεται στον πελάτη αναλυτική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελέγχου, τεχνικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες, αλλά και βίντεο του μηχανήματος. Στη συνέχεια, η E-FARM αναλαμβάνει να οργανώσει την αποστολή του μηχανήματος, με ασφάλεια, σε συνεργασία με αξιόπιστους ειδικούς σε θέματα μεταφορών.

Ασφαλείς πληρωμές

Η E-FARM εγγυάται για ακόμη μία κρίσιμη παράμετρο στις διαδικτυακές αγορές, τις ασφαλείς πληρωμές. Η εταιρεία μεσολαβεί ως συμβατικός συνεργάτης και αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους, ενώ οι αγορές επί πιστώσει που προσφέρονται στους πελάτες, την καθιστούν ακόμη πιο αξιόπιστη.

Οι προτιμήσεις των Ελλήνων αγροτών

Η εκτεταμένη γκάμα της E-FARM που περιλαμβάνει, μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας και στις καλύτερες τιμές, είναι το στοιχείο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων αγροτών.

Οι ανάγκες των Ελλήνων παραγωγών δεν περιορίζονται σε μερικά μόνο προϊόντα και ο παράγοντας αυτός είναι που καθιστά την E-FARM ισχυρό “παίκτη” στο χώρο.

Τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, πρέσσες αλλά και εκσκαφείς, είναι μόνο μερικά από αυτά που προτιμούν και χρειάζονται περισσότερο οι Έλληνες αγρότες.

“Τυφλή” εμπιστοσύνη από τους πελάτες

Όσοι δοκίμασαν την εμπειρία και τα προϊόντα που προσφέρει η E-FARM στους πελάτες της, δεν δίστασαν να το δηλώσουν δημόσια.

Η αξιοπιστία, η εύκολη επικοινωνία, οι προσιτές τιμές, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρεται, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν την E-FARM στην κορυφή του είδους της. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι πελάτες συνεχίζουν να εμπιστεύονται την εταιρεία, τον “σύμμαχό” τους και ο καθένας μιλά για την εμπειρία του.

Η E-FARM διαθέτει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που δίνουν εξαιρετικές κριτικές και επιστρέφουν ξανά και ξανά στην… αναζήτηση των καλύτερων μηχανημάτων.

Η αποστολή της E-FARM; Να κάνει τη ζωή των πελατών της ευκολότερη, με κάθε δυνατό τρόπο. Και φαίνεται να το πετυχαίνει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα