Pop star με 650 εκατομμύρια views στο YouTube κατηγορείται για βιασμό -για τρίτη φορά

Pop star με 650 εκατομμύρια views στο YouTube κατηγορείται για βιασμό -για τρίτη φορά

Έχει περισσότερους κοντά στους 10 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακόλουθους. Είναι ο κυρίαρχος της pop σκηνής σε μια κοινότητα 423.000.000 ανθρώπων. Μια από τις εγγυήσεις του την πλήρωσε η βασιλική οικογένεια της χώρας του. Αλλά από ό,τι φαίνεται ο 33χρονος δεν καταλαβαίνει από τίποτα.

To κανάλι του στο YouTube έχει 5.820.431 subscribers, με τα views του να ‘χουν ξεπεράσει τα 650 εκατομμύρια. Στο Twitter τον ακολουθεί άλλο ένα εκατομμύριο και στο Facebook η σελίδα του έχει 3.065.759 φίλους. Θα λέγατε πως ο Saad Lamjarred ανήκει στην κατηγορία των influencers. Δεδομένα, ο pop star από το Μαρόκο ανήκει και σε μια άλλη λίστα: των κατηγορούμενων για βιασμό.

Το 2015, ο superstar της αραβικής pop μουσικής, είχε δεχθεί την ύψιστη τιμή από τη χώρα του. Την απένειμε ο βασιλιάς Mohammed VI, ο οποίος δήλωσε πως ανήκει στους φαν του -μαζί με όλα τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογενείας.

 

Το 2010 είχε συλληφθεί ως ύποπτος για ξυλοδαρμό και βιασμό μιας γυναίκας, στη Νέα Υόρκη. Ένορκοι σε δικαστήριο του Brooklyn τον είχαν παραπέμψει σε δίκη, για 21 κατηγορίες. Μεταξύ τους ήταν ο βιασμός, η σεξουλική κακοποίηση, η σεξουαλική επίθεση και η παρενόχληση. Είχε πληρώσει την εγγύηση, αποφυλακίστηκε και εξαφανίστηκε από τις ΗΠΑ. Το κατηγορητήριο κατέπεσε το 2016. Το έτος δηλαδή, που 20χρονη Γαλλίδα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση, σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Champs-Elysee.

TV5MONDE

 

Τον Απρίλιο συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό και σωματική επίθεση. Την εγγύηση την πλήρωσε η βασιλική οικογένεια της χώρας του (κατηγόρησαν σκευωρία της Αλγερίας, με στόχο τον Lamjarred), ο 33χρονος αποφυλακίστηκε, αλλά αυτήν τη φορά οι αρχές του έβαλαν ηλεκτρονικό βραχιολάκι εντοπισμού, μέχρι τη δίκη. Που δεν έχει οριστεί ακόμα. Μπορεί ωστόσο, όταν φτάσει ενώπιον του δικαστή, να κριθεί και για τη νέα καταγγελία γυναίκας πως τη βίασε ο Lamjarred, στο Saint-Tropez, της γαλλικής Ριβιέρας. Συνελήφθη εκ νέου την Κυριακή (26/8) και περιμένει να μάθει πότε θα δικαστεί.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο Μαροκινός σταρ κατηγορήθηκε προ διετίας, από γυναίκα που ζει στην Casablanca για σωματική επίθεση. Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά κατόπιν της πίεσης που δέχθηκε από την οικογένεια της, απέσυρε την καταγγελία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα