Ακρίτα για Δάντη: Είναι μαζί με το δίκιο και όχι με αυτό που θέλουν οι πολλοί, μπράβο του

Ακρίτα για Δάντη: Είναι μαζί με το δίκιο και όχι με αυτό που θέλουν οι πολλοί, μπράβο του
Ο Χρήστος Δάντης Papadakis Press

Η Έλενα Ακρίτα, στο 6ο Podcast της στο NEWS 24/7 συγχαίρει τον Χρήστο Δάντη που δεν φοβήθηκε τους "κανίβαλους" και όσα του είπαν για την πρωτοβουλία που πήρε να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου.

Πόσο εκτιμάμε τελικά τους καλλιτέχνες που παίρνουν θέση και εκφράζουν ανοιχτά τη γνώμη τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες που ενδεχομένως θα έχουν οι πράξεις και τα λεγόμενά τους, στη σχέση τους με τα “πελατάκια” τους;

Πιστή στο ραντεβού με τους ακροατές της, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το έκτο κατά σειρά επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και σε αυτό παίρνει θέση μεταξύ άλλων, για την επίθεση που δέχθηκε ο Χρήστος Δάντης από τους “κανίβαλους”, όπως τους χαρακτήρισε, επειδή πήρε πρωτοβουλία να ενισχύσει την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου.

Ακούστε το απόσπασμα:

“Τον εκτιμώ τον Χρήστο Δάντη και ένας από τους λόγους που τον εκτιμώ, πέρα από την καλλιτεχνική του αξία είναι γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εκφράζει εντελώς ελεύθερα τη γνώμη του χωρίς να σκέφτεται τι πιθανές συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό στα ‘πελατάκια’ του. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες καλώς ή κακώς, φροντίζουν να κρατάνε ίσες αποστάσεις, φροντίζουν να τα έχουν καλά με όλους και αυτό ως έναν βαθμό είναι κατανοητό και σεβαστό, γιατί όχι, είναι όπως είπε ο Καβάφης ‘είναι μια στάσις, νιώθεται’. Εκτιμάμε λίγο περισσότερο αυτούς που βγαίνουν μπροστά και παίρνουν θέση στα πράγματα”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο έκτο Podcast της στο NEWS 24/7.

“Την ‘έπεσαν’ στον Χρήστο Δάντη, όλοι οι ‘κανίβαλοι’ Αττικής και περιχώρων κατηγορώντας τον γιατί έκανε μια ανάρτηση και πήρε πρωτοβουλίες που αφορούσαν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, σε αυτό τον δικαστικό αγώνα που κάνει”, σχολίασε και στη συνέχεια παρέθεσε την ανάρτηση που έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης μετά την “επίθεση” που δέχθηκε, στην οποία έγραψε: “Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστοπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη. Υπενθυμιζω ότι ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν ‘διαφορετικός’. Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι ‘διαφορετικοί’, κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ ‘Αντριλίκι’ είναι ύποπτο ‘κοπέλες μου'”. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως θα την ικανοποιούσε περισσότερο εάν από την ανάρτηση απουσίαζε η τελευταία φράση.

“Πρέπει να πούμε ένα μπράβο σε αυτό τον καλλιτέχνη, γιατί σε πάρα πολλά θέματα και στο παρελθόν, έχει περάσει τις εξετάσεις και έχει δείξει ότι είναι μαζί με το δίκιο και όχι με αυτό που απαραίτητα θέλουν οι πολλοί. Μπράβο κύριε Δάντη”, κατέληξε λέγοντας η Έλενα Ακρίτα.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα