Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: “Μαγνητίζει” με παιχνιδιάρικη διάθεση και βαθύ ντεκολτέ

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: “Μαγνητίζει” με παιχνιδιάρικη διάθεση και βαθύ ντεκολτέ
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Instagram / @elizabethhurley1

Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με νάζι και παιχνιδιάρικη διάθεση μέσα σε μπαρ, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ξέρει πώς να “μαγνητίζει” τα βλέμματα και το καταφέρνει πάντοτε με τις εμφανίσεις της, είτε αυτές είναι φυσικές είτε διαδικτυακές.

Η 57χρονη διάσημη ηθοποιός και μοντέλο διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο αναδεικνύει συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις επαγγελματικές της δουλειές, καθώς και από την καθημερινότητά της.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο είναι για άλλη μια φορά πανέμορφη.

Συγκεκριμένα, φοράει ένα αστραφτερό ροζ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που κολακεύει το μπούστο της, το οποίο αποτελεί δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή μόδας Michael Costello.

Playtime”, έγραψε η ίδια στην λεζάντα, “μαρτυρώντας” την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, καθώς ποζάρει με νάζι και χαμόγελο μπροστά από μια φούξια μπάρα μαγαζιού.

Η ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα