Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές – Μικρή πτώση θερμοκρασίας

Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές – Μικρή πτώση θερμοκρασίας
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές το Σαββατοκύριακο

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση

• Οι άνεμοι θα δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, όπου εκεί θα εκδηλωθούν με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα, στην αρχή της ημέρας, τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2020

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές στα βόρεια και την Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-11-2020

Στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-11-2020

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16-11-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Από το απόγευμα στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με λίγες βροχές την Παρασκευή

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 15 και 17 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα