Κυκλοφόρησε το MykonosVillas vol.4!

Κυκλοφόρησε το MykonosVillas vol.4!

Η έκδοση MykonosVillas vol.4 είναι διαθέσιμη σε σημεία διανομής τύπου, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Ο τέταρτος τόμος της σειράς MykonosVillas είναι μία πολυτελής έκδοση η οποία παρουσιάζει 14 εξοχικές κατοικίες, ανάμεσα στις καλύτερες που έχουν πρόσφατα σχεδιαστεί ειδικά για τη Μύκονο, με την υπογραφή αναγνωρισμένων αρχιτεκτονικών γραφείων.

Οι κατοικίες της Μυκόνου δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος, το οποίο συνδυάζει τις ξερολιθιές με τους λευκούς όγκους, ορθογωνικούς ή καμπύλους, λείους ή αδρούς, όπου η χρήση Κυκλαδίτικων τυπολογικών στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα αρχιτεκτονικά σύνολα με αισθητικά άρτια ένταξη. Συχνά θεμελιωμένοι απευθείας πάνω στον βράχο, οι πέτρινοι τοίχοι σχηματίζουν υπαίθριες διαμορφώσεις οι οποίες συνδέουν το κτίριο με το περιβάλλον, ενώ διαφορετικά προσανατολισμένοι όγκοι και πλαισιωμένες θέες, εναλλαγές του κλειστού και του ανοιχτού, του φωτός και της σκιάς, συνδιαλέγονται με τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του τοπίου: το ξερό έδαφος, τη θάλασσα και τον αέρα.

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες της έκδοσης αναδεικνύουν την εξαιρετική κατασκευαστική ποιότητα των κατοικιών, όπου συνδυάζονται σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις με χειροποίητα στοιχεία προσαρμοσμένα στις σημερινές ανάγκες, όπως λιθοδομές, πατητές τσιμεντοκονίες, ξύλινες κατασκευές και πλακοστρώσεις.

Η έκδοση MykonosVillas vol.4 είναι διαθέσιμη σε σημεία διανομής τύπου, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία των ακολούθων χωρών: Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Αυστραλία, Ισπανία, Γαλλία, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανος, Ομάν, Κίνα, Ινδία, Ταϊβάν, Σιγκαπούρη, Ελβετία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το MykonosVillas είναι μία ειδική έκδοση του ek magazine

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα