Πάτρα: Νέα “βόμβα” ιατροδικαστή – “Ο θάνατος της Μαλένας δεν οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια”

Πάτρα: Νέα “βόμβα” ιατροδικαστή – “Ο θάνατος της Μαλένας δεν οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια”
Τα δύο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας ΙΝΤΙΜΕ

Νέα τροπή στην υπόθεση της Πάτρας δίνει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για το θάνατο του κοριτσιού ηλικίας 3,5 ετών.

Συνέχεια στη χθεσινή του ανάρτηση, μέσω της οποίας “έδειξε” την ασφυξία ως αιτία θανάτου, έδωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με νέα του δημόσια τοποθέτηση σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα με τον θάνατο της Μαλένας.

Ο ιατροδικαστής, επικαλούμενος τον επικεφαλής πραγματογνώμονα κ. Αγαπητό που έχει αναλάβει την υπόθεση, ανέφερε πως για τον θάνατο της Μαλένας δεν προκύπτει ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου του κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικίας 3,5 ετών.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο MEGA, συμπληρώνοντας πως “ο βίαιος θάνατος στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σημάδια”.

Υπενθυμίζεται πως, σε χθεσινή του ανάρτηση, ο Γρηγόρης Λέων κοινοποίησε στο Facebook απόσπασμα από βιβλίο ιατροδικαστικής και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο που αφορά στον ασφυκτικό θάνατο: “Διαβάζω σε έκθεση: Εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων”, έγραψε ο Γρηγόρης Λέων και ανέβασε φωτογραφία από το βιβλίο, όπου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Αυτές οι μικροαιμορραγίες και εξαγγειώσεις παρατηρούνται κυρίως στα διάφορα όργανα που περιγράφηκαν και η έντασή τους εξαρτάται από την ένταση της ασφυξίας και της εργώδους αναπνοής. Στο μικροσκόπιο παρατηρούνται: Χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η ανεύρεση κενοτοπιών πλησίον των πυρήνων των ηπατικών κυττάρων, κυρίως σε παρατεινόμενες ασφυξίες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα