Χρήστος Βασιλόπουλος: “Σκηνοθέτης μού ζήτησε να γδυθώ σε ακρόαση”

Χρήστος Βασιλόπουλος: “Σκηνοθέτης μού ζήτησε να γδυθώ σε ακρόαση”
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος instagram / @vasilo1

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για την καριέρα στην Αμερική, για τον πατέρα του, ο οποίος αποτέλεσε παράδειγμα προς αποφυγή καθώς και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου

Στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Τρίτης (23/11) ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος μίλησε για την καριέρα στην Αμερική, για τον ερχομό του γιου του στη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος – σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηθοποιού– ήταν ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

“Ήρθα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ‘Γης της Ελιάς’. Ήθελα πάντα να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου. Κάτι μέσα μου με τράβαγε να φύγω μακριά από την Ελλάδα, έκανα σκέψεις πώς θα είμαι σε 10 χρόνια. Πολλοί συνάδελφοι μού είπαν ‘πού πας;, είσαι τρελός, δε σε ξέρει κανείς στο Λος Άντζελες’. Στην Αμερική δούλεψα σαν πορτιέρης, μου έδωσε ώθηση και με προσγείωσε”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

“Είπαμε το γιο μου Απόλλωνα, γιατί είναι ο θεός του φωτός, της τοξοβολίας, της μουσικής, της ποίησης. Ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω παιδιά, ήθελα να φτιάξω και τα δικά μου άλυτα προβλήματα με τον πατέρα μου. Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, κάτι που δεν έπρεπε να γίνω ποτέ στη ζωή μου”, είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον γιο του και αναφορικά με τη σχέση του με τον πατέρα του.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας ότι ένας σκηνοθέτης τον έφερε πριν χρόνια σε αμήχανη θέση, ζητώντας του να γδυθεί.

“Έχω δεχτεί στα 20 κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση. Μου ζήτησε σκηνοθέτης να γδυθώ. Το έκανα, και μου ζήτησε να περπατήσω πάνω στη σκηνή. Είχα μαγκωθεί, ήταν πολύ δύσκολο”, ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα