GNTM 3: Η Ρασέλ απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Έντουαρντ – Ποιον θέλει νικητή

GNTM 3: Η Ρασέλ απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Έντουαρντ – Ποιον θέλει νικητή
Η Ρασέλ στη "Φωλιά των Κου Κου" Glomex

Η Ρασέλ αποκάλυψε όλα όσα γίνονται στο σπίτι του GNTM 3. Μίλησε για την αποχώρησή της, τον Έντουαρντ, τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” ήταν η Ρασέλ Θεοδώρα που αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας (09/11) από το GNTM 3.

Η Ρασέλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντίδραση του Παναγιώτη όταν ανακοινώθηκε πως εκείνη αποχωρεί, λέγοντας πως δεν την πείραξε καθόλου. Σχετικά με το αν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Έντουαρντ, καθώς προβλήθηκαν πλάνα που τους έδειξαν να έχουν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, απάντησε:

“Έχω ένα θέμα με τις αγκαλιές. Για να αγκαλιάσω κάποιον πρέπει να το θέλω πάρα πολύ. Είχαμε έρθει πιο κοντά στο σπίτι σαν φίλοι. Και συζητούσαμε τα πιο προσωπικά μας θέματα και γι’ αυτό δεθήκαμε. Στον Έντουαρντ έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Λένε στα social media ότι αφού ο Έντουαρντ κοιμήθηκε με τη Ρασέλ που είναι, έτσι όπως είναι, έχουν όλες ελπίδες. Δίκιο έχουν τα κορίτσια. Εμένα μου αρέσουν. Γελάω. Ο Έντουαρντ αγκαλιάζει και το πρωί φιλικά. Το είδατε και στο βανάκι”.

Όσον αφορά το ποιο μοντέλο θεωρεί φαβορί στο ριάλιτι του Star και ποιο άτομο θεωρεί πως θα πάρει την πρωτιά, η Ρασέλ δήλωσε:

Θεωρώ φαβορί του GNTM τον Ανδρέα. Στην αρχή έδειξα ότι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του, γιατί θέλει πάντα να έχει δίκιο. Αλλά όντως έχει. Για μένα είναι ο νικητής της καρδιάς μου και νομίζω πως θα είναι ο νικητής όλης της Ελλάδας. Αν όμως δεν κέρδιζε ο Ανδρέας, θα ήθελα να κερδίσει ο Έντουαρντ. Τον Ανδρέα τον βάζω πρώτο γιατί θεωρώ πως αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι μικρότερος ηλικιακά από τον Έντουαρντ, στον χώρο της μόδας βοηθάνε πάρα πολύ. Το έχω πει και στο σπίτι μπροστά στον Έντουαρντ αυτό”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα