Black Eyed Peas: Ο Will.i.am εξηγεί γιατί η Fergie δεν είναι πλέον μέλος της μπάντας

Black Eyed Peas: Ο Will.i.am εξηγεί γιατί η Fergie δεν είναι πλέον μέλος της μπάντας
Fergie Instagram: Fergie

Η συγκινητική δήλωση του Willi.i.am για το πρώην μέλος τη μπάντας, τη Fergie. "Ξέρει πού βρισκόμαστε. Είμαστε στο στούντιο. Και την αγαπάμε".

Στις 19 Ιουνίου κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο άλμπουμ των βραβευμένων με 6 Γκράμι, Black Eyed Peas, “Translation”.

Το όγδοο άλμπουμ του συγκροτήματος αναμειγνύει hip-hop, dance, reggaeton και trap στοιχεία και ενώνει το γκρουπ με μερικές από τις πιο περιζήτητες φωνές στον κόσμο, όπως τη Σακίρα, τον Tyga και τον Nicky Jam.

Ωστόσο η απουσία της Fergie είναι αισθητή. Σε συνέντευξή του, όπως μεταδίδει το independent.co.uk, ο Will.i.am μίλησε για τη σχέση που διατηρεί η μπάντα με την τραγουδίστρια, ενώ έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με το γιατί δεν είναι πλέον μέλος της.

“Προσπαθούμε να μην χανόμαστε. Είμαστε σε επικοινωνία, ανταλλάζουμε ευχές. Ξέρει πού βρισκόμαστε. Είμαστε στο στούντιο. Και την αγαπάμε”.

Ανέφερε ακόμα ότι η Fergie σε αυτή τη φάση “εστιάζει στο να είναι καλή μαμά”, και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αυτή είναι μία πολύ σκληρή δουλειά. Είναι αυτό που πραγματικά θέλει να κάνει και στεκόμαστε στο πλευρό της. Ξέρει πώς να μας βρει εάν θελήσει κάτι”.

“Αγαπάμε τη Fergie και γι’ αυτό δεν θέλουμε τίποτα παρά το καλύτερο για εκείνη”, συμπλήρωσε.

Μετά την αποχώρησή της από τους Black Eyed Peas η Fergie κυκλοφόρησε δύο σόλο άλμπουμ. Το πρώτο, με τίτλο The Dutchess, κυκλοφόρησε το 2006 και το δεύτερο το Double Dutchess, το 2017.

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από το νέο άλμπουμ των Black Eyed Peas γράφοντας στη λεζάντα: “Συγχαρητήρια οικογένειά μου”.


Μερικές μεγάλες επιτυχίες των Black Eyed Peas πριν αποχωρήσει η Fergie:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα