Ιωάννα Τούνη: Νέα “απολογία” για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Ιωάννα Τούνη: Νέα “απολογία” για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο
Η Ιωάννα Τούνη INSTAGRAM @j.touni

Μετά τη δημόσια "συγγνώμη" και τη διαγραφή του επίμαχου instastory η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε εκ νέου για το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη παρεξήγηση.

Σε νέες δηλώσεις για το επεισόδιο που δημιούργησε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λόγω “υπέρβαρου” και που προκάλεσε σάλο στον κόσμο των social media -και όχι μόνο- προχώρησε η Ιωάννα Τούνη και ξεκαθάρισε πως το ζήτημα ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση.

Με απολογητική διάθεση, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, τοποθετήθηκε εκ νέου για το περιστατικό, καθώς πριν λίγες ημέρες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

“Νομίζω πως ήταν μία παρεξήγηση το όλο θέμα. Εγώ δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά. Σε ένα story 15 δευτερολέπτων δε μπορείς να πεις όλο το σκηνικό και πώς έχει γίνει. Για αυτό το λόγο έκανα και κάποια έξτρα stories για να εξηγήσω καλύτερα τι συνέβη”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Happy Day.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα