Ολίβια Ροντρίγκο: Το “όπλο” του Μπάιντεν στην εκστρατεία εμβολιασμού των νέων

Ολίβια Ροντρίγκο: Το “όπλο” του Μπάιντεν στην εκστρατεία εμβολιασμού των νέων
Η Ολίβια Ροντρίγκο Richard Shotwell / Richard Shotwell/Invision/AP

Πρώην παιδί-θαύμα της Disney, νυν pop icon για τους νέους στην Αμερική, η Ολίβια Ροντρίγκο είναι η κατάλληλη "covid influencer" του Τζο Μπάιντεν.

Η 18χρονη ποπ σταρ Ολίβια Ροντρίγκο βρέθηκε από πριν λίγες ημέρες στο πόντιουμ του Λευκού Οίκου, με στόχο να προτρέψει τους νέους να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.

Ο Λευκός Οίκος “στρατολόγησε” την Ολίβια Ροντρίγκο, η οποία έχει εκατομμύρια ακολούθους στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, για να βοηθήσει να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στους νέους, μιας και η Ροντρίγκο είναι ένα pop icon.

Η ποπ σταρ Ολίβια Ροντρίγκο στον Λευκό Οίκο για να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό των νέων, 14 Ιουλίου 2021 AP Photo/Susan Walsh

«Είναι σημαντικό να συζητάμε με φίλους και συγγενείς, να ενθαρρύνουμε όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν», είπε η νεαρή σταρ στους δημοσιογράφους.

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον κορυφαίο επιδημιολόγο Δρ Άντονι Φάουτσι, ενώ πρόκειται σύντομα να γυρίσει μια σειρά βίντεο υπέρ του εμβολιασμού.

«Θαυμάζω τη δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος Μπάιντεν και ο Δρ Φάουτσι», δήλωσε η τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους.

Ποια είναι η Ολίβια Ροντρίγκο

Η Ολίβια Ίσαμπελ Ροντρίγκο, γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 2003, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Είναι γνωστή για τους ρόλους της Paige Olvera στη σειρά Disney Channel Bizaardvark και Nini Salazar-Roberts στη σειρά Disney + High School Musical: The Musical: The Series.

Η Ροντρίγκο υπέγραψε με την Interscope και την Geffen Records το 2020 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της “Driver’s License” τον Ιανουάριο του 2021.

Έφτασε στην πρώτη θέση των charts σε πολλές χώρες, ενώ στις ΗΠΑ θεωρείται ήδη ένα poc icon για τους νέους. Το πρώτο της άλμπουμ “Sour” κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα