Γάμος Κικίλια-Μπαλατσινού: Το vintage τσαντάκι του Ζούλια που “παραδόθηκε” από μαμά σε κόρη

Γάμος Κικίλια-Μπαλατσινού: Το vintage τσαντάκι του Ζούλια που “παραδόθηκε” από μαμά σε κόρη

Τράβηξε την προσοχή το clutch που κρατούσε η 22χρονη Αμαλία Κωστοπούλου στον λαμπερό γάμο της μητέρας της με τον Βασίλη Κικίλια. Ήταν δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και φιλοτεχνημένο από τον Κωνσταντίνο Κακανιά.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (16/6 ) η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Στην τελετή ήταν όλοι παρόντες, φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, επώνυμοι και, φυσικά, οι συγγενείς, με τις κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, να κλέβουν την παράσταση.

Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ήταν πανέμορφες. Λιτές και εντυπωσιακές συνάμα, φόρεσαν δημιουργίες των Costarellos και Deux Hommes αντίστοιχα.

Συμπλήρωσαν τα looks τους με όμορφα αξεσουάρ, ωστόσο, εκείνο που τράβηξε την προσοχή ήταν το τσαντάκι που κρατούσε η Αμαλία Κωστοπούλου.

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ Eurokinissi

Το clutch που κρατούσε ήταν δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ενώ ήταν φιλοτεχνημένο από τον Κωνσταντίνο Κακανιά.

Το συγκεκριμένο vintage τσαντάκι “παραδόθηκε” από μαμά σε κόρη, αφού το 2000 το κράτησε για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής ανέβασε φωτογραφίες της Αμαλίας με το τσαντάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τις λεπτομέρειες και επαινώντας την 22χρονη κοπέλα για τις πόζες της, που του θύμισαν την μητέρα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα