Η Μίλα Κούνις είχε τρόπο να πείσει τον Άστον Κούτσερ να μην ταξιδέψει στο διάστημα

Η Μίλα Κούνις είχε τρόπο να πείσει τον Άστον Κούτσερ να μην ταξιδέψει στο διάστημα
Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ @2021 AP Photo/Danny Moloshok

Ο Άστον Κούτσερ είχε αγοράσει εισιτήριο για την πρώτη εμπορική πτήση του Virgin Galactic στο διάστημα, από το 2012. Αυτή αναμένεται να αναχωρήσει το 2022. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα είναι μέσα.

Το 2012 ο Άστον Κούτσερ είχε δώσει 200.000 δολάρια, για να εξασφαλίσει μια θέση στο Virgin Galactic. Δηλαδή, στην πρώτη εμπορική πτήση που είχε ανακοινώσει πως θα κάνει η εταιρία στο διάστημα -το 2022. Τότε ο διάσημος ηθοποιός είχε μόλις αρχίσει να βλέπει τη Μίλα Κούνις. Εννέα χρόνια και δυο παιδιά αργότερα, ο Κούτσερ ενημέρωσε πως τελικά, δεν θα πάει στο διάστημα. Και δεν θα πάει γιατί η σύζυγος του, του είπε “δεν είναι η πιο έξυπνη απόφαση για την οικογένεια μας”.

Ο 43χρονος ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας αποκάλυψε την πλήρη αλήθεια σε συνέντευξη του στο Cheddar News. Ομολόγησε ότι “όταν παντρεύτηκα και απέκτησα παιδιά, η σύζυγος μου ήταν εκείνη που μου εξήγησε πως το να πάω στο διάστημα -ενώ έχω μικρά σε ηλικία παιδιά- δεν ήταν η πιο έξυπνη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω για την οικογένεια μας. Για αυτό κατέληξα στο να πουλήσω το εισιτήριο μου. Ενώ είχα εξασφαλίσει μια θέση στο Virgin Galactic, τελικά δεν θα επιβιβαστώ σε αυτό”. Τώρα. Γιατί όπως είπε θα το κάνει κάποια στιγμή, σε εύθετο χρόνο.

Tην περασμένη Κυριακή, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Virgin Galactic, Ρίτσαρντ Μπράνσον και πέντε άλλοι έφτασαν στην άκρη του διαστήματος, στο τεστ των σχετικών πτήσεων που έκανε η επιχείρηση του. Όταν επέστρεψε στη γη, δήλωσε ότι “ονειρευόμουν αυτήν την στιγμή, από όταν ήμουν παιδί. Ό,τι όμως, και αν είχα στο μυαλό μου δεν με είχε προετοιμάσει για όσα πραγματικά είδα από το διάστημα. Ήταν μαγικό το θέαμα”. Δεν δίστασε να δώσει και κάποια από τα πλάνα που ‘τράβηξε’.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα