Survivor – Επίθεση Τάκη σε Ναυσικά: “Θα πρέπει να καταλάβει ότι η θέση της εδώ δεν είναι δημοσίου υπαλλήλου”

Survivor – Επίθεση Τάκη σε Ναυσικά: “Θα πρέπει να καταλάβει ότι η θέση της εδώ δεν είναι δημοσίου υπαλλήλου”
Survivor 5 glomex

Νέα ένταση στους Κόκκινους του Survivor, αυτή τη φορά μεταξύ Ναυσικάς και Τάκη. Τα σχόλια του Άρη για την "αλλοπρόσαλη συμπεριφορά" του συμπαίκτη του.

Άναψαν ξανά τα αίματα στο Survivor 5 και στις ήδη υπάρχουσες κόντρες ήρθε να προστεθεί ακόμα μία, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Τάκη Καραγκούνια από την ομάδα των Διασήμων.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/03), αφορμή για τη νέα ένταση στην ομάδα των Κόκκινων στάθηκε το τελευταίο αγώνισμα, όπου η Ναυσικά έχοντας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να φέρει πόντο στην ομάδα της λόγω κούρασης και έλλειψης αντοχής, με αποτέλεσμα όπως είπε η ίδια, ο συμπαίκτης της να της μιλάει πολύ άσχημα.

“Την ώρα που που προσπαθούσαν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Κάτια προσπαθούσε με όλο της το είναι όπως κάνει πάντα, η Ναυσικά έχω παρατηρήσει ότι έχει χάσει τις δυνάμεις της πλέον, είναι και καιρό εδώ, έχουμε δει να χωλαίνει συνέχεια, δεν αντέχει, της βγαίνουν νεύρα. Εγώ προσπαθούσα να της δώσω να βγάλει ό,τι έχει από δυνάμεις”, δήλωσε ο Τάκης στην κάμερα και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι κανείς δεν είναι εδώ πέρα… δεν είναι θέσεις δημοσίου υπαλλήλου εδώ πέρα στο Survivor. Χωρίς να θέλω να θίξω τους δημόσιους υπαλλήλους, απλά θέλω να πως ότι δεν είναι οι θέσεις μόνιμες γιατί και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κυρώσεις όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Θα πρέπει να προσφέρει περισσότερο αγωνιστικά. Βλέπω πως κάποιες στιγμές τη διακατέχει κάτι που πιστεύει ότι δεν την αγγίζει κανένας, διότι είναι στην παρέα με τον Άρη Σοϊλέδη, τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα όμως που βλέπουν διαφορετικά την κατάσταση αυτή”.

Με αφορμή μία σειρά περιστατικών που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην παραλία των Διασήμων, ο Άρης Σοϊλέδης δεν δίστασε να πάρει θέση και σχολιάζοντας την παρουσία του Τάκη Καραγκούνια, τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του αλλοπρόσαλλη, “καρφώνοντάς” τον πως ορισμένες φορές δεν σκέφτεται ό,τι λέει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα