Μαρία Μιχαλοπούλου: “Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή”

Μαρία Μιχαλοπούλου: “Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή”
Η Μαρία Μιχαλοπούλου στο The 2night show Glomex

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2 μίλησε για το σοκ που βίωσε όταν βγήκε από τον διαγωνισμό και αποκάλυψε πως της πήρε καιρό για να συνέλθει.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” ήταν την Τετάρτη (04/11) η Μαρία Μιχαλοπούλου, η πρώην παίκτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM, που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα.

Το νεαρό μοντέλο που δήλωνε αγρότισσα στον διαγωνισμό, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι του Star, για τη ζωή μέσα στο σπίτι, αλλά και για το πώς βίωσε την έξω πραγματικότητα όταν αποχώρησε.

“Οι συγχωριανοί μου, που οι περισσότεροι είναι και σόι μου, ήταν το μεγαλύτερο μου άγχος. Έλεγα μην με κουτσομπολέψουν, μην πουν κάτι στον πατέρα μου και τον στεναχωρήσουν. Όταν βγήκα και πήγα στο χωριό, τελικά μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Σε κάποιους έκανε εντύπωση το ότι πήγα ξανά για δουλειά στα χωράφια μετά το GNTM”, ανέφερε η νεαρή κοπέλα, ενώ δήλωσε πως για τρεις βδομάδες είχε μείνει στο σπίτι μέχρι να συνέλθει.

Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν 5,5 μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από τόσο καιρό ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου. Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία“, αποκάλυψε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια σχολίασε το φετινό GNTM 3 και αναφέρθηκε στις διαφορές ανάμεσα στα κορίτσια και τα αγόρια μοντέλα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα