Τοπικές βροχές την Πέμπτη- Πέφτει ο υδράργυρος

Τοπικές βροχές την Πέμπτη- Πέφτει ο υδράργυρος
Έντονη νέφωση πάνω από την Αθήνα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα πέσει αλλά δεν θα απέχει πολύ από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές

  • Η θερμοκρασία θα πέσει αλλά δεν θα απέχει πολύ από τις κανονικές για την εποχή τιμές

  • Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

 

Την Πέμπτη στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά εως 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες βροχές στα βόρεια και ανατολικά

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες βροχές μετά το μεσημέρι

 

Στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 5/11/1928 είχαμε μεγάλες πλημμύρες στην Αθήνα. — Το 2004 ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την Κρήτη με πλημμύρα στα Χανιά, όπου κατεγράφησαν 126 χιλιοστά βροχής σε 12 ώρες. Το 2013 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στη Βούλα Αττικής τα ξημερώματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα