Ryan Coogler: Πήγε για ανάληψη και κατέληξε στο κελί – Βίντεο από τη σύλληψη του σκηνοθέτη του Black Panther

Ryan Coogler: Πήγε για ανάληψη και κατέληξε στο κελί – Βίντεο από τη σύλληψη του σκηνοθέτη του Black Panther
Στιγμιότυπο από τη σύλληψη του σκηνοθέτη Atlanta Police Department / ASSOCIATED PRESS

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "Black Panther" Ryan Coogler συνελήφθη... κατά λάθος ως ύποπτος για ληστεία τράπεζας. Βίντεο από την σύλληψή του.

Πλάνα από την αναίτια σύλληψη του σκηνοθέτη των ταινιών “Black Panther” Ryan Coogler, βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο σκηνοθέτης υπενθυμίζεται ότι στοχοποιήθηκε λανθασμένα ως ληστής τράπεζας, όταν προσπάθησε να κάνει ανάληψη μετρητών.

Ο Ryan Coogler συνελήφθη από την αστυνομία στην Ατλάντα τον περασμένο Ιανουάριο, επειδή υπάλληλος της Bank of America θεώρησε ότι είναι ληστής.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο σκηνοθέτης κατέφθασε σε ένα παράρτημα της Τράπεζας της Αμερικής (Bank of America) στην Ατλάντα φορώντας κουκούλα, γυαλιά και μάσκα, και έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα που της ζητούσε να κάνει ανάληψη $12.000, αλλά να είναι διακριτική. Αυτή παρερμήνευσε την όλη κατάσταση, σήμανε τον συναγερμό, ειδοποίησε τον εργοδότη της και όταν έφτασαν τέσσερις αστυνομικοί συνέλαβαν, τόσο τον ίδιο τον σκηνοθέτη, όσο και τους δύο του συνεργάτες που τον περίμεναν έξω από την τράπεζα σε ένα σταθμευμένο αμάξι με αναμμένη ακόμα την μηχανή.

Παρακάτω πλάνα της σύλληψής του:

Όπως γράφει το IGNGREECE, αφού οδηγήθηκε στο τμήμα και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, ο Coogler, όπως και οι συνεργάτες του, αφέθηκαν ελεύθεροι.

“Αυτή η κατάσταση δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ”, είπε σε δήλωσή του στο Variety. “Ωστόσο, η Τράπεζα της Αμερικής συνεργάστηκε μαζί μου και το διευθέτησαν προς ικανοποίησή μου και έχουμε από τότε προχωρήσει”.

“Λυπούμαστε βαθύτατα που συνέβη αυτό το περιστατικό”, είπε αντιπρόσωπος της τράπεζας. “Δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ και έχουμε ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Coogler”.

Ο Coogler έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία “Fruitvale Station” (2013), για την οποία έγραψε και το σενάριο. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τα “Creed” (2015) και “Black Panther” (2018), ενώ αναμένουμε το “Black Panther: Wakanda Forever”, το οποίο έχει ορίσει ως ημερομηνία πρεμιέρας την 11η Νοεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα