Γαλλία: Βρέθηκε πτώμα 14χρονης στον Σηκουάνα – Συνελήφθησαν δύο συμμαθητές της

Γαλλία: Βρέθηκε πτώμα 14χρονης στον Σηκουάνα – Συνελήφθησαν δύο συμμαθητές της
Αστυνομικοί περιπολούν κατά μήκος της όχθης του Σηκουάνα στο Παρίσι AP

Ένα 14χρονο κορίτσι βρέθηκε πνιγμένο και χτυπημένο στον Σηκουάνα. Την πέταξαν στον ποταμό δύο συμμαθητές της, οι οποίοι την εκφόβιζαν.

Η γαλλική αστυνομία την Τετάρτη συνέλαβε δύο 15χρονους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, για τη δολοφονία μιας 14χρονης συμμαθήτριας τους, η οποία βρέθηκε πνιγμένη στον Σηκουάνα.

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού δήλωσε ανώνυμα στο BBC, ότι η κόρη της έπεφτε συχνά θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. Οι δυο έφηβοι συνελήφθησαν, όταν μια από τις μητέρες τους κάλεσε την αστυνομία, προκειμένου να διερευνήσει το περιστατικό.

Το 15χρονο αγόρι, όταν επέστρεψε στο σπίτι του την Δευτέρα μαζί με τη φίλη του, είπε στην μητέρα του ότι είχε χτυπήσει μια συμμαθήτριά του και ότι είχε πέσει στον Σηκουάνα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Μία άλλη ανώνυμη πηγή δήλωσε στην αστυνομία, ότι το αγόρι όταν επέστρεφε στο σπίτι είχε αίμα στα ρούχα του. Οι έφηβοι, στην συνέχεια, έχοντας αλλάξει ρούχα, έφυγαν από το σπίτι και επισκέφτηκαν ένα φίλο τους.

Η μητέρα του παιδιού, επισκέφτηκε το σημείο όπου ο γιος της περιέγραψε ότι συνέβη το περιστατικό και βρήκε ένα γάντι γεμάτο αίματα και μια τούφα μαλλιών και έπειτα κάλεσε την αστυνομία.

Η αρχική εξέταση του θύματος έδειξε σημάδια χτυπήματος στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Θα πραγματοποιηθεί εκ νέου εξέταση του θύματος μέσα τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία.

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού δήλωσε σε τοπικά κανάλια ότι η κόρη της είχε υποβάλλει καταγγελία για εκφοβισμό στην αστυνομία, το απόγευμα που εξαφανίστηκε.

“Μου είπε, μαμά έχω μεγάλα προβλήματα, με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αυτό το αγόρι και αυτό το κορίτσι, είχα τσακωθεί μαζί με την κοπέλα μια εβδομάδα πριν”, ανέφερε η μητέρα μεταφέροντας λόγια της 14χρονης κόρης της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα