MasterChef – Ντέμη Γεωργίου: “Με χτύπησε η σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα”

MasterChef – Ντέμη Γεωργίου: “Με χτύπησε η σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα”
Ντέμη Γεωργίου Glomex

Η Ντέμη Γεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4, μίλησε για την κακοποίηση που έχει βιώσει στο παρελθόν από σύντροφό της, η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 4, Ντέμη Γεωργίου, εξομολογείται στην εκπομπή “Super Katerina” τη λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία που δέχτηκε από σύντροφό της στο παρελθόν.

Η Ντέμη Γεωργίου αναφέρθηκε σε μία παλιά της σύντροφο, με την οποία διατηρούσε σχέση για 6 χρόνια, πολύ πριν γνωρίσει την Άλκηστη με την οποία είχαν παντρευτεί. “Η κακοποίηση είναι κακοποίηση, δεν έχει σημασία το φύλο από το οποίο προέρχεται”, τόνισε στην αρχή της συνέντευξής της.

“Ήταν μια πολύ κακοποιητική σχέση, ήταν άσχημη απ’ την αρχή. Υπήρχε λεκτική και ψυχολογική βία. Κάποια στιγμή φοβήθηκα για τη ζωή μου, γι’ αυτό και έφυγα τρέχοντας. Μια μέρα είχαμε μια πολύ μεγάλη ρήξη και χτυπήθηκα με ένα αντικείμενο. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ”, αποκάλυψε η Ντέμη Γεωργίου.

“Δυστυχώς, υπήρχαν δείγματα από την αρχή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάτι συμβαίνει και για κάποιο λόγο μένεις. Αυτοπαγιδεύτηκα. Έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα, για να μην μπορώ να φύγω από αυτό. Δεν είναι ότι με γοήτευσε κάτι. Το έφτιαξα μόνη μου”, συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού.

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε, επίσης, και για την τελευταία σχέση της με την Άλκηστη, με την οποία είχαν δώσει αρκετές κοινές συνεντεύξεις. “Χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο. Διατηρούμε επαφές, αυτά τα τυπικά. Νομίζω αγαπιόμαστε σαν άνθρωποι. Είναι καλά, είμαι καλά, έχουμε προχωρήσει και οι δύο”, είπε.

Δείτε την εξομολόγησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα